Om oss

Aros Congress Center är en komplett Kongress- och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Vi har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Alla mötesutrymmen är ljusa, välventilerade och har utmärkt akustik.

Sök jobb hos oss

Här kan du hitta de tjänster vi är på jakt efter just nu.
Kika och se om det är just dig vi letar efter!

Nu söker vi nya sociala stjärnor till ACC

I de tjänster som vi söker så ingår det att jobba som servis på både dagar, kvällar och helger. Vi vill gärna att du brinner för att leverera ett gott värdskap och vill leverera en förstklassig service till alla våra gäster. Många dagar har vi stora sällskap och det gör att det blir högt tryck till och från vilket innebär att man måste vara stresstålig och gilla att jobba i ett högt tempo.

Vi söker timanställda serverings och garderobspersonal samt restaurangbiträden som kan jobba med oss på Aros Congress Center. Vi kräver inte någon formell utbildning eller erfarenhet, men om du har en relevant utbildning och/eller ett par år i branschen är det ett stort plus. Har du en naturlig känsla för service, kavlar gärna upp ärmarna och förstår att det är gästens upplevelse som är i fokus kan du bli en i vårt team.
Vill du bli en i vårt glada team så är du välkommen att skicka in din ansökan via arbetsförmedlingen där vi kommer att läsa ansökningarna löpande fram tills den 27 augusti.

Vi kommer även att ha en speedating träff på Aros Congress Center för att lära känna er bättre detta infaller den 27 augusti mellan kl. 16-18. Ni är välkomna även om ni inte har skickat in er ansökan innan.
Anmälan görs via Arbetsförmedlingen

https://simplesignup.se/event/136348  som är vår samarbetspartner, eller kom direkt med din ansökan till träffen.

Extra personal till disken och vaktmästeriet

Under högsäsong och vid större arrangemang behöver vi någon som kan diska, möblera, utföra lättare vaktmästarjobb m.m. Är du flexibel och tycker om att arbeta i ett högt tempo, då kan du bli vår nya kollega. Vi jobbar alltid tillsammans som ett lag och sätter gästerna i fokus och vill gärna att du gör det också. Våra värderingar är viktiga för oss och vi vill gärna att du håller med så att vi kan leverera ett 5-stjärnigt bemötande. Har du tidigare erfarenhet restaurangbranschen så är det ett stort plus. Vi önskar att du har fyllt 18

 

Extra personal till våra matsalar och restauranger

Vi behöver någon eller några som kan jobba extra i servisen. Dagtid, kvällstid och under helger, det kan variera när vi har extra behov.

Om du har en relevant utbildning och ett par år i branschen är det ett stort plus. Har du en naturlig känsla för servis, kavlar gärna upp ärmarna och förstår att det är gästens upplevelse som ligger i fokus kan du bli en i vårt team. Dessutom vill vi att du har fyllt 18 år.