Om oss

Aros Congress Center är en komplett Kongress- och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Vi har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Alla mötesutrymmen är ljusa, välventilerade och har utmärkt akustik.

Sök jobb hos oss

Här hittar du några av de lediga tjänster vi har just nu.
Scrolla ner och se om det är just dig vi letar efter!

18358869_1360682240677814_8518808566408827283_o

Extra personal till disken och vaktmästeriet

Ibland behöver vi hjälp, just nu behöver vi extra personal. Det betyder att under högsäsong och vid större arrangemang behöver vi någon som kan diska, möblera, utföra lättare vaktmästarjobb m.m. Är du flexibel och tycker om att arbeta i ett högt och tungt tempo, då kan du bli vår medarbetare. Om du dessutom sätter laget före jaget och kan arbeta både självständigt och i grupp är det ett extra plus.

Givetvis ställer du upp på våra värderingar och vill alltid ge våra gäster ett 5-stjärnigt bemötande. Har du tidigare erfarenhet så gillar vi dig ännu mer. Dessutom önskar vi att du har fyllt 18 år.

 

 

Extra personal till våra matsalar och restauranger

Vi behöver någon eller några som kan rycka in lite när som helst för att servera. Dagtid, kvällstid och under helger, det kan variera när vi har extra behov.

Om du har utbildning som är relevant och ett par år i branschen är det ett stort plus. Har du en naturlig känsla för servis, kavlar gärna upp ärmarna och förstår att det är gästens upplevelse som är vårt kall kan du bli en i vårt team. Dessutom vill vi att du har fyllt 18 år.