Om oss

Aros Congress Center är en komplett Kongress- och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Vi har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Alla mötesutrymmen är ljusa, välventilerade och har utmärkt akustik.

Partners

Västerås Convention Bureau

Västerås Convention Bureau är en icke vinstdrivande organisation som kostnadsfritt hjälper dig med praktisk information och rådgivning. Tack vare vårt breda nätverk av aktörer så kan vi hjälpa dig att hitta det just du behöver.

Vi informerar dig om olika konferensanläggningar, logi, transport, och sociala aktiviteter. Vi hjälper dig gärna att preliminärboka anläggningar, och förmedlar vid behov kontakt med professionella kongressarrangörer
som kan ta hand om mötets alla praktiska detaljer.

Funderar du på att ansöka om en konferens eller kongress så hjälper vi dig med ett skräddarsytt erbjudande att presentera för organisationskommittén.

Välkommen att kontakta oss och låt oss tillsammans planera ert bästa möjliga möte i Västerås!

visitvasteras.se/vcvb

021-39 01 19

 

eventmarket
Vi är medlemmar i branschnätverket eventmarket.se
Gå gärna in och kolla på vår sida!

 


NY_Travel_Team_acc

Ett möte kan se ut på många sätt, en konferens, ett jubileum, en produktlansering, en kongress eller en mässa. Vi på Travel Team är specialister på att hjälpa er med det praktiska och administrativa runt arrangemanget. Detta på ett personligt sätt, med högsta kvalitet. Tanken med att anlita oss är att ni ska kunna koncentrera er på innehållet i själva mötet och vi sköter resten. Med en lokal förankring i Västerås har vi den viktiga kunskapen om hur vi kan använda Västerås som mötesplats på bästa och mest ekonomiska sätt. Då vi även är en affärsresebyrå kan vi även hjälpa er med resorna till och från ert möte.

Välkommen med en förfrågan och välkommen till Västerås!

Travel Team Sweden AB
Kongress- & affärsresebyrå
www.travelteam.se

021 – 41 00 25


Att stå som värd för en konferens eller en kongress är stort! För dig, din organisation, institution eller ditt företag är det meriterande, ger motivation och ofta mersmak.

Kongressplanering innebär en hel del jobb det kan vi inte sticka under stol med. Det är här vi kommer in och som professionell kongressbyrå kan vi avlasta dig med allt praktiskt och administrativt.

Vi kvalitetssäkrar och skapar trygghet för er som uppdragsgivare både före, under och efter ert möte. Vi har lång erfarenhet av både nationella och internationella vetenskapliga kongresser likväl som förenings- och företagsmöten.

Med vår kreativitet och specialistkompetens är du i trygga händer!
Vi vägleder dig i att smidigt och effektivt planera och genomföra ditt möte på allra bästa sätt.
Utifrån överenskommen budget och syfte hanterar vi bland annat webbplats, anmälningar, abstracts, utställning, boende, måltider, resor och andra arrangemang. Vi tar hand om allt det praktiska så att du som värd kan koncentrera dig på innehållet.

Med Resia får ni erfaren projektledning, lokal närvaro och tryggt genomförande.
– Vi tycker därtill att detta är det roligaste man kan göra!

 

RESIA KONGRESS
Hantverkargatan 2
www.resia.se/kongress

021 – 10 49 91