Mat & Dryck

Vi är stolta över våra restauranger. Med vår plats mitt i stan är det lika viktigt att servera både konferensgäster och västeråsare vällagade rätter från de bästa köken i Västerås. Vi gör bufféer, middagar, supéer och enklare mellanmål till välkomna avbrott i arbetet. Och det känns lite extra speciellt att hälsa gästerna välkomna till KonserthusTerrassen på ett glas champagne i samband med en storartad musikupplevelse

Restaurang Ovalen

Ett välarrangerat möte skapar insikter
Här serverar vi våra konferensgäster och arrangerar härliga festkvällar. Vi kan duka upp för 1000 gäster och här trivs både stora och små sällskap. Våra avskärmningsmöjligheter ger alltid restaurangen en passande storlek. Vill ni sitta vid runda bord kan vi välkomna 630 gäster. Är ni fler än 1000 så öppnar vi upp till den intilliggande Evenemangshallen, där vi får plats med ytterligare 400 personer.

I Restaurang Ovalen finns såväl dansgolv som bar och en portabel scen som kan användas för både show och presentationer. Vårt kök är berömt för sin höga kvalitét och erbjuder luncher, middagar, bufféer, banketter och temafester. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

ovalen