Mat & Dryck

Vi är stolta över våra restauranger. På plats mitt i stan är det viktigt för oss att servera både konferensgäster och västeråsare vällagade rätter från de bästa köken i Västerås. Vi gör bufféer, middagar, supéer och enklare mellanmål till välkomna avbrott i arbetet, konferensen eller eventet. Det känns alltid extra speciellt att hälsa gäster välkomna till KonserthusTerrassen på ett glas champagne i samband med en storartad musikupplevelse.

Översikt över matsal

Restaurang Ovalen

Här serverar vi mötets alla deltagare och tar gärna emot specialbeställningar. I Restaurang Ovalen har vi plats för upp till 1000 gäster. Är ni fler så öppnar vi upp till den intilliggande Evenemangshallen, där vi får plats med ytterligare 400 personer.

Läs mer »

Konferenslunch

I Restaurang Ovalen serverar vi vår konferenslunch. Lunchen måste förbokas och är endast tillgänglig för våra konferensgäster. Vi jobbar med veckomenyer månadsvis och en dag i veckan serverar vi en vegetarisk lunch.

Menyn kommer finnas tillgänglig här inom kort.

Konserthusterassen matbord

Konserthusterrassen

Här har du många valmöjligheter. Under veckodagarna serverar lunchrestaurangen vällagad husmanskost. Vid konsertkvällar har vi café där vi serverar smårätter och drycker samt kaffe och kaka. Till vissa evenemang finns en specialkomponerad mingeltallrik.

Läs mer »
Konserthusterassen / Lilla hörnan bild utifrån

Lilla hörnan

I Konserthusets Lilla Hörna serveras en vällagad och prisvärd meny i samband med konserter och arrangemang i konserthuset. Restaurangen öppnar 1,5 timme före evenemanget startar.

Läs mer »
Hamburgare

Catering

Du som vill avnjuta riktigt god festmat, varm som kall, på en egen tillställning kan beställa catering från oss.

Läs mer »