Lokaler

Aros Congress Center är en komplett Kongress-och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Vi har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang.

Tillbaka till lokallista

Utställningsytor

Utställningsytor för mässor, utställningar och showrooms

Aros Congress Center erbjuder upp till 2000 kvadratmeter utställningsytor i tre plan. Delar av ytorna ligger i direkt anslutning till kongresshallen och blir en naturlig mötesplats under evenemanget.

I samarbete med våra underleverantörer bygger vi upp hela mässor, utställningar och showrooms. Med hjälp av din koordinator och Kongressbyråns tjänster kan vi administrera såväl seminariedeltagare och besökare som utställare. Dessutom kan du boka allt från bord till spotlights och annan utrustning hos vår utställarservice.
Önskar ni logi i hotellrum för övernattning så har vi hotell som vi driver i egen regi som du kan boka via oss. Mat i form av lunch, middag samt catering ingår också i våra tjänster vi erbjuder. Läs mer om mat och dryck

Ritningar

Klicka på ikoner nedan för att öppna ritningen i nytt fönster. Observera att ytor vid rulltrappor, dörrar, garderob och nödutgångar ej får blockeras och att alla förslag måste godkännas av er kontaktperson på Aros Congress Center. Vi hjälper gärna till med skalenliga ritningar på utställningar efter era behov. Kontakta din konferensvärdinna eller bokningen på telefon 021-10 11 20.

Utställningsytor – Evenemangshallen (pdf)

Utställningsytor – Restaurang Ovalen

Utställningsytor – Plan 1

Utställningsytor – Plan 2

Utställningsytor – Plan 3