Digitala möten

Aros Congress Center är en komplett kongress- och konferensanläggning för effektiva möten i alla format. Vi har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Vi hjälper er oavsett om ni önskar ett digitalt möte eller vill vara på plats hos oss, viktigast är att det blir bra för er och att ni känner er trygga.

Fler och fler av våra kunder ställer om till digitala årsmöten, konferenser, kongresser eller utbildningar. Vi tillhandahåller allt från teknisk support, omröstningar, moderering, studios, scener, lokaler, digital mötesplattform, eventdesign, projektledning, coachning och leverans av en mängd olika digitala, semidigitala eller fysiska möten. Allt från små gruppmöten till stora globala webbkonferenser.

Vill ni komma till oss så har vi gott om plats. Vi har stora möteslokaler där ni kan sprida ut er och hålla distans till varandra. Det går även bra att dela upp er i olika lokaler. Allt enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi ordnar givetvis med all nödvändig teknik för att ditt arrangemang ska kunna genomföras på ett professionellt sätt.

Behöver du hotellrum för övernattning så föreslår vi förstås något av våra egna hotell bara ett stenkast iväg. Du kan boka via oss här. Mat i form av lunch, middag eller catering kan vi också erbjuda. Läs mer om mat och dryck här.