Aros Congress Center får Silvermedalj i SSQ-Award

 

Tobias Hultberg, VD Aros Congress Center och Anna Ljungren, kongresschef Aros Congress Center


Aros Congress Center i Västerås fick igår på Lounge Event i Stockholm – Nordens mötesplats för Hotell och Konferens, ta emot en silvermedalj i Scandinavian Service and Quality Award som utser Sveriges bästa dagkonferensanläggning.

SSQ Award, Scandinavian Service and Quality Award startade 2002 och ackrediterades 2010 av Hotrec enligt European Hospitality Quality scheme. Ett av SSQs program är SSQ Service Award som delas ut i tre kategorier: affärshotell, konferenshotell och dagkonferens. Programmet stödjs bl.a. av branschorganisationen Visita.

Tidningen Affärsresenären har nominerat 30 av Sveriges drygt 500 anläggningar som SSQ har följt under hela 2017. Better Business att utvärderat gästbemötandet på anläggningarna genom mystery shopping via telefon och e-post samt utvärderat anläggningarnas hemsidor. ReviewPro har sammanställt vad som gästerna skrivit om anläggningarna på de 175+ största ratingsiterna, däribland TripAdvisor, Booking.com, Expedia etc. Över 14 000 gästomdömen ingår i utvärderingen.

”Vilken start på året! Vi tar ödmjukt emot priset då konkurrensen är stenhård. Vi jobbar dagligen med att skapa förutsättningar för att våra gäster ska kunna utveckla både sig själva och sina verksamheter. Det här är verkligen ett pris till hela teamet på Aros Congress Center då det är så många parametrar som mäts” säger Anna Ljunggren, kongresschef på Aros Congress Center.

”Det är ett mycket uppskattat kvitto på att vårt långsiktiga arbete med service, hållbarhet och kvalitet är uppskattat av våra gäster. Det visar också att vi är på rätt väg och det sporrar oss alla att blicka framåt och fortsätta utveckla våra verksamheter” säger Tobias Hultberg, VD för Aros Congress Center, Hotel Plaza Västerås och Hotel Esplanade Västerås.

 

Mer information:
Tobias Hultberg, 070-3701206
Anna Ljunggren, 070-6591134
Veronica Boxberg Karlsson, Juryordförande och Grundare av SSQ-Award, 070-5291885